More Than You
I wanna be freely
Wednesday, 30 November 2011 | 22:27 | 0 comments
Korang perasan tak tntg budak lepasan SPM ? :) seriusly fikri dok tgok kat fb nan twitter ramay yg update status psay depa dah merdeka .. but kami bila pulak .. :/ lagy 4 tahun lagy hehehe ..memang jelous gila ya amat huh depa dah tak perlu pusing-2 memikirkan tntg plajaran :') ..huhuhu but kalau yg still nak sambong study tu hahaha still tak FREELY lagi ..hehehe paling jelous bila tgok KAK fikri kata . '' Ha , padan mka hampa . nty kak long dah leyh g jalan-2 tak kesah nak g mana-2 pon , hampa dok kat rumah baca buku oke ^^ ''NAK GAKK

Older Post | Newer Post
yeap !
Hye All . welcome to my blog . if u think my blog bad, THINK AGAIN ;(

Let's Talk
ShoutMix chat widget .
Credit
Template by : Jaja
Background by : FPA

Navigations Here

About Candy Entries