More Than You
Will Coming c:
Friday, 14 October 2011 | 20:13 | 0 comments
Memandangkan Examination sdah dekat :o Dan sekarang ni adalah Bulan peperiksaan sooooo Fikri nak Gtaw yang Fikri dah jarang nak update Korang tahu lah Kite kan Bz, nak kna study n mcam-2 lah :)) Ni pon terpaksa nak update ade lah sorang budak tuhh paksa.....,sapa makan cili dy lh yg terasa pedas HAHA,Okeyh Fikri na mintak maaf at korang andai selama Fikri BERBLOGING,. ade terkecik kan haty korang enenenen sooo lupakan lah keyh,  Doa kan Fikri keyh Luve U all :)

Older Post | Newer Post
yeap !
Hye All . welcome to my blog . if u think my blog bad, THINK AGAIN ;(

Let's Talk
ShoutMix chat widget .
Credit
Template by : Jaja
Background by : FPA

Navigations Here

About Candy Entries