More Than You
miss U all
Thursday, 22 September 2011 | 07:22 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM...!! (jawap-2 jgn x jwp)
Fikri rindu akan #Laman Muka Buku # Blog.
... memang Gila-2 gaban sebab dah lama tak on enenene.Agak cm 2 minggu cm tu lah.hehehehe BUT byk cite yg nk diceritakan.Dalam masa dua minggu ni macam-macam dah jadi.Benda sedih ngn syok pon da         gak.huhuhuhu..mlz la nk cite.yg paling-2 menyedih kan buad Fikri adelah raya dh nk abih lah.tak syok lah.memang pling sdih.NOW tak dapat enjoy lgy :'( yang syok sgt-2 x sh cite kod.hahahah.okeyh nk tau ark blek Kolh td dan mse tuh nk bli coq pisang n mse tuh gak terjadi nya satu accident yg pertama kali Fikri tgok dpan mata.Aduhaii sungguh menyeramkan tau tak.Fikri dah jadi trauma nak naek moto.Mse smpai umh...Perghhhhh dlm egtan Fikri dok tringat egt g bnde tuh.Makan nasi pon x lalu LOL hahahaha..... okeyh aerghh malas nk tlis ni...kbaii

Older Post | Newer Post
yeap !
Hye All . welcome to my blog . if u think my blog bad, THINK AGAIN ;(

Let's Talk
ShoutMix chat widget .
Credit
Template by : Jaja
Background by : FPA

Navigations Here

About Candy Entries